Escola d'Escacs de Barcelona Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Max Orteu al Torneig de San Pedro del Pinatar ( Murcia ). 13-14 i 15 de Gener 2012

Data: 16/01/2012

 

Actuació il.lusionant d'en Max al torneig de la Manga del Mar Menor vàlid per Elo FEDA i FIDE per a jugadors inferiors a 2200 o sense ELO.

Primer de tot felicitar als organitzadors, perque vàren fer gala d'una seriositat digne de resaltar. Després comentar que tot va surtir milimetrat: Sortida el divendres a les 7 del matí amb Euromed fins a Alacant i d'allà amb cotxe de lloguer fins a San Pedro del Pinatar, i al darrer día diumenge, un cop acabada la 7ª i última partida del Max amb les maletes posades previamente al cotxe, disparats cap a Alacant i arrivada a Barcelona a les 9 de la nit.

Crec que l'esdevenir del campionat va anar del canto d'un duro. Si s'hagués guanyat la primera partida que va estar molt a l'abast, el resultat segur fora diferent.

Totes les partides van estar molt lluitades i es van decidir per petits detalls que son fruit de l'experiència, que es pot agafar molt aviat si la motivació d'en Max per jugar i el recolçament de la seva família continúan com fins ara.

De tot amb quedo amb la 6ª partida amb un senyor gran. Molt ben jugada.

També vull esmentar el fet de que dels 116 participants més o menys, n'hi havíen 15 ó 20 de petits ( entre els 7 i 10 anys ) i no va jugar amb cap. Tot adults i nois de més de 13 anys.

Felicitats Max i fins al proper campionat.

 

Podeu consultar totes les dades del campionat + el torneig blitz on en Max també hi va participar amb una molt correcte actuació, al següents enllaços:

http://www.chess-results.com/tnr64072.aspx?art=1&lan=2&turdet=YES&flag=30

http://chess-results.com/tnr64031.aspx?lan=2