Escola d'Escacs de Barcelona Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

CARTA OBERTA A LA FEDERACIÓ CATALANA D’ESCACS I A LA WEB AJEDREZ ND

Data: 05/03/2012

 

Un altre més. Ja estic acostumat a fer aquestes denúncies i ara en sembla que hi estic agafant el gustet i m'hi estic trobant bé. Que vagin fent i jo aniré escrivint. Per altre banda no puc fer un altre cosa que " el derecho al pataleo ", doncs bé, així ho farem.

1) La Federació envía notícies a l'UFEC i aquestes surten al diari Sport. Les primeres jornades de la Lliga quan el Barcelona UGA i nosaltres anàvem empatats, surtía setmana darrera setmana, aixó sí, sempre amb fotografíes d'ells, de nosaltres cap, i aixó que en tenen un munt de nostres, peró bé aixó es el de menys. I ara que anem líders....cap noticia. En una paraula no s'ha enviat cap escrit al UFEC desde la Federació. Segur que diràn que s'els hi ha passat, es clar, ara ho entenc, s'han descuidat. Ja m'extranya amb lo competents e imparcials que son.

2) A la web de Ajedrez ND poden fer i dir el que vulguin, peró s'han de mostrar una mica coherents quan es una web oberta a federats, clubs i que tothom hi pot dir la seva.

Havíam, noticia de la setmana pasada: El Barberà i el Barcelona UGA empaten ( ben resaltat ) i deixen sol a L'Escola d'Escacs de Barcelona. Aquesta setmana: LOS FAVORITOS NO PERDONAN. I qui son els favoritos ? qué entenen ells per favoritos. Tot per no posar: L'Escola d'Escacs continúa líder. No, aixó es massa per ells i també massa publicitat per nosaltres. Es clar que no ho poden fer ni dir, i evidenment no seré jo qui els hi digui que han de posar, faltaría més. Peró si us plau, un consell: s'ha de fer d'alguna manera que no se us vegi tan partidistes i de segur que si es posa interés i motivació, la trobareu.

Gràcies.