Escola d'Escacs de Barcelona Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

7ª Ronda del Catalunya per equips de Divisió d'Honor

Data: 12/03/2012

 

ESCOLA D'ESCACS DE BARCELONA 5  - S.C.C. SABADELL 5

Hem deixat escapar mig punt, peró que de cara al títol el resultat era el de menys, perque en qualsevol dels tres possibles resultats - guanyar, empat o derrota - s'haurà d'anar a guanyar igualment al Barcelona UGA.

Com era d'esperar el titular del Ajedrez ND no podía ser cap altre més que el que han posat. Teníen dues opcions: O que surti el nom de l'Escola o que no. Si surt es que ens donen la raó. Si no surt ( com és el càs ), protestes, et queixes, doncs no vols caldo, tres tasses i ara con que en el fons saben que tinc raó, el millor es continuar en la mateixa línia.

Tema finiquitat per la meva part. Amb tot aquest enranou només volía que fossim tractats com la resta de clubs, ni millor ni pitjor, sencillament igual i aixó a partir d'ara serà dìficil, perque l'orgull de veures atrapats no els farà ser imparcials.

M'ha fet molta gràcia el titular d'aquesta setmana: El Sabadell frena al líder y el Barcelona Uga LO ATRAPA. De veritat que m'he estat rient una bona estona. El titular sembla de Zoología, baralles de lleons amb tigres o d'escorpins amb serps, com si d'una aranya es tractés atrapant a la mosca entre els seus telars. S'ha de reconeixer que d'imaginació no els hi falta. ¡Fel.licitats!

Victòria contundent de l'equip B: 7-1 i empat del C: 2-2.

Continuem amb el tres equips amb possibilitats de fer algo gròs aquesta temporada.