Escola d'Escacs de Barcelona Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

CATALUNYA PER EQUIPS DIVISIÓ D'HONOR - 8ª JORNADA -

Data: 19/03/2012

 

El que vinc dient ja fa varies setmanes, d'aqui fins al final s'ha de guanyar tot si volem aconseguir el títol. Depenem de nosaltres mateixos.

No hem perdut pistonada peró el matx del día 14 d'Abril amb el Barcelona UGA és el partit de la temporada, com el Barça-Madrid dels escacs d'aquest curs.

De la nostre visita a Barberà voldría significar abans de més comentaris, l'excel.lent tracte rebut per part de la directiva, sobretot per en Victor
Pont molt cordial i afable en tot moment i l'excel.lent relació personal que tinc amb en Miquel Ramos.

Alguna cosa a destacar del matx propiament en sí, doncs, la tensió que es podía tallar amb ganivet que hi había a la sala de joc cinc minuts abans
de començar amb quasi tots els jugadors en els seus seients amb un silenci sepulcral sense dir-se rés l'un a l'altre mirant l'escaquer amb les peces a la posició inicial a punt de començar la lluita "en el campo de batalla".

No puc obviar també de dir que el jugador que hi ha més en forma en aquest moment a l'equip és el Gual. 7'5 punts de 8 ho diuen tot. Una técnica en els finals de partida digne dels millors mestres.

Aquest any es al revés del passat, s'aconsegueixen punts amb més facilitat per darrera que per devant.

No hem d'oblidar el proper partit amb el Terrassa, que es un partit trampa, doncs s'estàn jugant la permanència.

Bé, una setmana més, estem a la recta final del campionat, havíem que passa.