Escola d'Escacs de Barcelona Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

L'ESCOLA D'ESCACS DE BARCELONA A UN PAS DEL TITOL DE CAMPIÓ DE LA DIVISIÓ D'HONOR CATALANA DE LA TEMPORADA 2011-12

Data: 16/04/2012

 
10è Ronda:
BARCELONA-UGA 3 - ESCOLA D'ESCACS DE BARCELONA 7

S'ha de guanyar al Foment el dissabte que ve, per tant no hi ha rés fet.

Temps hi haurà de celebracions, però sí es cert que el més difícil s'ha aconseguit. No és menys cert tampoc que el Barcelona UGA anava amb dues baixes importants, però això és la lliga, el torneig de la regularitat i que intervenen molts factors, i un d'ells és aquest.

En Pere Casajuana amb el que m'ha uneix una bona relació, en va comentar una cosa de la qual amb va estranyar venint d'ell. Diu: "Tots els clubs de
Catalunya haguessin desitjat que fóssim campions nosaltres". També va fer comentaris dels jugadors que ell anomena "temporeros".
Resposta meva:"de moment encara no ho som i segona que, nosaltres hem fet tot el que teníem a l'abast per ser campions i punt final ". Fora de context diré que: ja sé que amb molts temes som l'enveja de molts però, no hem treu el son ni hem preocupa i si de cas ...que n'aprenguin!!!

Faig pública aquest conversa perquè els seus comentaris no van ser en privat, els va fer davant d'altre gent i això crec que no està bé. Amb els seus jugadors que faci el que vulgui, però als meus i la manera de gestionar el club, ni me'ls toqui ni faci comentaris davant meu, i no els dic tots per no entrar amb guerres dialèctiques. Encara que si son amb respecte se'n pot parlar.

Dir també amb el senyor David Ayza que porta la web de ajedrez ND, que sigui una mica més elegant amb els seus titulars i acabi de posar el nom sencer del Club: Escola d'Escacs de Barcelona, que no costa rés. Només amb
això demostra que jo tenia bona part de raó amb la meva carta a la seva web. I que consti que li vaig donar dues vegades la mà per iniciativa meva, tant a l'entrar al local de joc com al sortir, perquè l'educació no s'ha de perdre mai. "No sigui tan rancuniós Sr. Ayza que per mi el tema de la carta ja és història".

Fins dissabte que ve.

¡¡¡¡ Força Escola !!!!