Escola d'Escacs de Barcelona Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

¡¡¡CAMPIONS DE LA COPA CATALANA 2015!!!

Data: 27/04/2015

L'equip composat per Aleksandr Rakhmanov, Kevin Spraggett, Marc Narciso i Toni Gual van aconseguir per l'Escola d'Escacs de Barcelona el tercer títol de campió de la Copa Catalana de l'història del Club. Les altres van ser el 2009 i 2013.

Amb un registre de 29 punts sobre 36 posibles ( 80% ) i amb mig punt per sobre de la Societat Coral Colón de Sabadell ens vam fer amb el campionat no exent de dificultats. Les 4 rondes de la tarda vam ser decisives, ratllan la perfecció (15'5 de 16).

He comentat moltes vegades que petits detalls son els que decanten els resultats i en aquest cas n'hi van haver uns quants sobretot pels nostres contrincants més propers a la classificació que va determinar l'èxit del nostre cantó sense desmerèixer ni molt menys a ningú.

En la darrera ronda L'Escola havía de guanyar per 4-0 per evitar sorpreses i així va ser. I el Sant Josep de Badalona (3er.classificat) tenía que treure 1'5 punts mínim devant el S.C.C.Sabadell perque nosaltres fossim campions i també es va cumplir. La darrera partida entre Panelo (S.Josep) i Àlvar Alonso (Sabadell) va ser molt emocionant quedant al final en taules, que precisament era el mig punt que necessitavem. En cas d'empat el títol anava cap a Sabadell.

I per acabar les excelents puntuacions dels nostres jugadors sobre 9 punts possibles:

Rakhmanov 8 - Spraggett 6 - Narciso 8 - Gual 7

I l'equip "B" va cumplir molt bé en el seu grup: 6è classificat:

Max Orteu - Santiago Moravich - Roger Argemí i Albert Martínez van estar a l'alçada.

Per més informació del torneig cliqueu l'enllaç:

http://www.chess-results.com/tnr171121.aspx?lan=2

http://www.chess-results.com/tnr171122.aspx?lan=2