Escola d'Escacs de Barcelona Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

JAN GALIOT de L'Escola Betània-Patmos de Barcelona s'adjudica la II Final Escolar individual

Data: 01/06/2015

JAN GALIOT de L'Escola Betània-Patmos de Barcelona s'adjudica la II Final Escolar individual (Campió de campions) que organitza L'Escola d'Escacs de Barcelona celebrada a l'Hotel Catalonia Eixample de Barcelona el dissabte 30.5.15 amb 7 punts de 8 possibles empatat amb en Grygori Bulygin de l'Escola Auró

Anem a resaltar els fets més rellevants del torneig:

1) En ausencia del nostre àrbitre en aquests campionats vaig prendre la responsabilitat d'encarregarme personalment del programa SUÏS MANAGER i treballant poc a poc m'en vaig sortir prou bé. ¡¡ atenció Miquel !!que perilla el teu lloc.

2) Va ser un plaer debatir unes paraules amb l'Elies Muratet del C.E.Banyoles on la seva presència estava justificada perque hi tenía un familiar - un nen de l'escola Nausica - jugant el torneig-

3) Ja sé que no li agrada que ho digui però no tinc més remei que fer-ho: agraïment a la mare de la Mireia Costas (Dominiques de l'Ensenyament) - Laia Escoté - pel seu bon reportatge fotogràfic del campionat. La veritat es que l'ajut de la familia Costas en aquests torneijos s'ha de resaltar. En Carles Costas sempre pendent dels meus discursos per veure si m'he deixat de dir en públic alguna cosa que pot ser interessant a jugadors i familiars.

4) El treball dels nostres profes: Ester - Manel - Xavi - Jorge - Roger i Rafa (aquesta vegada fent de comodín) va ser com sempre impecable no exent d'alguns problemes durant el campionat. Sobretot el Manel per dos temes: l'ajut a l'organització el dia abans i que no s'apaguessin els llums de la sala durant el campionat posant l'aparell dels penjadors devant els interruptors - posats en un lloc de pàs on sense volguer la gent els toca, cosa que va passar frecuenment al torneig del día 9.5.

5) Vaig anunciar en públic que parlarem el Setembre (encara que un cop en fred penso que serà millor a finals de Juny) de tots els nois/noies que comencen ESO el curs vinent de com estudiar el tema de formació i campionats a partir de la temporada 2015-16 ja que el tema de torneijos el tenim tot enfocat a la Primària.

6) Reconeixement als components (Jordi-Jan-Bruno i Oriol) i familiars de l'Escola Betània-Patmos de Barcelona per ser la única Escola de Catalunya en participar al Campionat d'Espanya de colegis sub-12 i aconseguir un meritori 8è lloc d'entre 26 participants.

Rés més. Enhorabona als campions, En JAN per suposat i no oblidem en Grygori que tot i ser segon a la final va ser el guanyador de dos individuals dels 3 fets durant el curs. Gràcies també als pares, avis i familiars dels jugadors pel seu interés i "bon rotllo" demostrat durant las cuatre competicions del curs ( 3 individuals i la final ) i si no hi ha res que ho impedeixi ens retrovarem el proper curs on ja anticipo i haurà algún canvi de seu d'algún dels individuals.

Per més informació sobre el torneig clicar al següent enllaç:

http://www.chess-results.com/tnr168965.aspx?lan=2

EL QUADRE D'HONOR FINAL HA QUEDAT DE LA SEGÜENT MANERA:

Cicle Inicial:

CAMPIÓ................Eric SAEZ...............Betània-Patmos

SOTS-CAMPIÓ...........Marc ARMENGOL...........Dominiques de l'Ensenyament

3er.CLASSIFICAT.......Alberto DURAN-SINDREU...Padre Damián

Cicle Mitjà:

CAMPIÓ................Aitor ILINCHETA.........Padre Damián

SOTS-CAMPIÓ...........Ton BLANCO..............IPSE

3er.CLASSIFICAT.......Edgar ROCA..............Bon Soleil

Cicle Superior:

CAMPIÓ................Jan GALIOT..............Betània-Patmos i guanyador absolut de la final

SOTS-CAMPIÓ...........Grigory BULYGIN.........Auró

3er.CLASSIFICAT.......Oriol CLAUR.............Betània-Patmos

¡¡¡¡¡¡¡BON ESTIU 2015!!!!!!!