Escola d'Escacs de Barcelona Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

SEGON CAMPIONAT ESCOLA CATALÒNIA

Data: 12/06/2017

Dimarts passat, dia 6 de juny, es va celebrar el segon campionat d'escacs a l'Escola Catalònia, amb la participació de tots els alumnes de quart i cinquè de primària.

Noranta-nou participants en total, que van gaudir de dues hores d’una competició lúdica, on l'important era la participació, el silenci i concentració en les partides. Abans de l'inici de la competició se'ls va dir a tots els participants que tinguessin present aquesta frase: Unes vegades es guanya i altres s'aprèn, mai es perd.

Es va comptar amb la participació del President i el Director de l'Escola d'Escacs de Barcelona, ​​Abel Segura i Jordi Sardà, amb l'àrbitre internacional de la FIDE, Miquel Ramos i amb Manel Arellano, professor que realitza les classes a l'escola, per portar la coordinació tècnica de l'esdeveniment.

També hi van ser presents, i sense la seva col·laboració no hagués estat possible que el campionat es desenvolupés amb l’ordre i poc soroll registrat, el Director de l'Escola Catalònia i la Cap d'estudis, Enric Reverter i Mª Eugenia Moros i les professores dels cursos participants i professores/r d'altres cursos de primària de l’escola.

També vam comptar amb l'ajuda dels alumnes participants, per a la col·locació de taulers i peces, així com la seva recollida final. Tot realitzat en un magnífic ordre.

 

El desenvolupament d'aquest campionat es pot veure en el següent enllaç:

http://www.chess-results.com/tnr283372.aspx?lan=2&art=1&wi=821

 

La classificació final, tots ells/es amb quatre punts, va ser:

 

Martina CAMBRA COLELL 5è A

Lucas DOMINGO SÁNCHEZ 4t A

Noemí GÓMEZ BUZÓN 5è B

Marc GONZÁLEZ MONTEJO 4t B

 

Sembla que sigui fet expressament, ja que va haver-hi paritat entre nens i nenes en la classificació final i, a més, cada un correspon a un curs diferent, és a dir, totes les classes van tenir al seu guanyador/a.