Escola d'Escacs de Barcelona Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

L'ESCOLA D'ESCACS DE BARCELONA TERCERA CLASSIFICADA AL CAMPIONAT D'ESPANYA D'ESCACS PER EQUIPS DE DIVISIÓ D'HONOR A LINARES 2017. ( Capitol 1 )

Data: 21/08/2017

Èxit total de l'equip. Felicitacions més que merescudes a tots els seus components en especial a Alekhsandr, Marc, Fernando, Viktor i Ana i també a Jobava i Safarli.

No obstant ens va faltar sort i un petit detall que haguès pogut canviar el resultat final del campionat: el matx contra el Sestao

El que sí queda clar es que el tauler femení es de vital importància. Sense els punts de l'Ana segur que: a lluitar per la permanència. Altres equips amb més potencial que nosaltres la seva jugadora no era tan definitiva com l'Ana i aixó es va notar.

Donar les gràcies de tot cor a tots els que us heu interessat desde Barcelona i Catalunya en general per l'esdevenir de l'equip començant per el President de la Federació Catalana el Sr. Pepo Viñas, Ramón Caro allà present, fins el darrer aficionat anónim que heu donat el recolzament per les diferents xarxes socials. Es deia que aquest campionat no interesava a Catalunya doncs els fets demostren que es totalment el contrari, que es com ha de ser quan un equip català juga campionats d'Espanya. I com no pot ser d'un altre manera aprofito per donar l'enhorabona al C.E. Barberà per l'ascens a 1ª Divisió.

Aquests campionats cada any son més durs: Amb els equips que hi havíen a 1ª Divisió jugant amb el mateix equip de l'anya passat les haguessim passat "canutas" per pujar.

Ja veurem.....de moment disfrutem d'aquesta festa per ser tercers d'Espanya.

Continuarà.............

ABEL SEGURA - President de l'Escola d'Escacs de Barcelona -