Escola d'Escacs de Barcelona Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

L'ESCOLA D'ESCACS DE BARCELONA TERCERA CLASSIFICADA AL CAMPIONAT D'ESPANYA D'ESCACS PER EQUIPS DE DIVISIÓ D'HONOR A LINARES 2017 ( Capitol 3 i ùltim )

Data: 23/08/2017

Un cop donat per acabat aqui al web el tema Jobava-Safarli (dic només al web però n'hi ha molt més que en algún moment en parlaré) vaig avui a donar pincellades del torneig en general:

1) Excel.lent organització per part de Linares i la Federació Espanyola excepte un punt: les retransmissions van ser un desastre. Cuan anava a l'hotel alguna vegada a mitja tarda i conectava, no es veia res o es veia malament. Sembla ser que la plataforma ha canviat ja que les partides desde la sala de joc tenien un disseny diferent i pitjor. Abans de començar el campionat ens van avisar que es retransmitiria 3 partides de Divisió d'Honor i 2 de Primera Divisió. No sé, tot plegat una mica extrany.

2) Nosaltres ens queixem i no faltos de raó de la nostre parella en cuestió però lo del Equigoma té tela: Si mireu la classificació té 2 punts però en realitat en van fer 4. La darrera ronda (diumenge 20) no es van presentar a jugar ni el tauler 1 ni el 5: Iturrizaga i Santos. Diuen al seu delegat i jugadors que s'en van anar de festa i no van apareixer fins les tantes i es van dormir i per molt que fessin no hi havía temps per arrivar a la partida (es permet 15' de marge). Un altre versió i aquesta encara molt pitjor es que M.Santos amb la puntuació feta fins aquell moment tenía als 2500 d'Elo i no va volguer jugar la darrera no fos càs que perdés i no arrivés a la xifra. Resum: està estipulat en aquests casos 2 punts de penalització a la seva puntuació final. Per tant es van quedar amb 2 i baixen a lª Divisió. Sense aquest càstig es mantenien i baixava el Jaime Casas. Impresentables.

Personalment no estic d'acord amb aquesta norma: es massa càstig. Es digne de merèixer una rabelió al programa de TV 8x8. Si els taulers no presentats haguessin estat el 6 i 7 no passava res els dos amb 0 i ja està i cap multa.

3) En cuan als arbitres els hi posaría una nota de: 5 sobre 10. Hi van haver alguns detalls que no em van agradar però sería llarg d'explicar i ja ho farem en algun programa sigui de ràdio o de TV.

4) El nostre "cuartel general" va ser l'Hotel Santiago però us dic com en el punt 3 tot molt bé i molt bon rotllo amb els seus treballadors (hem anat 4 vegades del darrers 5 anys) però al dia final van fallar. Més endevant ho explicaré.

MOLT CONTENS DEL RESULTAT i GRAN TORNEIG DELS 5 JUGADORS: RAKHMANOV, PERALTA, NARCISO, MOSKALENKO i ANA MATNADZE no només per la competició en sí sino per el tarannà de cadascú d'ells.

Som un dels clubs favorits de l'organització.

 

"Estoy pensando en hacerme socio de la Escola d'Escacs de Barcelona, simplemente para que cuando suba a Tarragona a ver a mi hermano y visitemos el club vuestro en Barcelona, poder ser tratado con la misma amabilidad, el mismo cariño y la cortesia con que tú nos tratas cuando visitas Linares. Es un Honor relacionarse con gente como tú. Un fuerte abrazo y un buen viaje." - Alfonso Vilches del Castillo

"Aún uno se emociona escuchando las palabras del Presidente de la Escola 
d'Escacs de Barcelona, Abel Segura, el pasado domingo dia 20 en la 
entrega de premios del División de Honor. Gracias CABALLERO por ser un 
SEÑOR del Ajedrez y un excente Embajador de tu tierra, Catalunya." - Alfonso Vilches del Castillo

Fins aqui el que ho donat de sí el Campionat d'Espanya . Però hi ha més, molt més.

ABEL SEGURA - President de l'Escola d'Escacs de Barcelona -