Escola d'Escacs de Barcelona Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

SOTS-CAMPIONS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS DE DIVISIÓ D'HONOR 2018

Data: 16/04/2018

El G.M.PETER LEKO FITXA PER L'ESCOLA D'ESCACS DE BARCELONA.

Vagi per endevant la meva felicitació i la de tots els components de l'equip de l'Escola d'Escacs de Barcelona versus a la Societat Coral Colon de Sabadell pel titol aconseguit(el segon consecutiu)d'aquesta lliga tan disputada fins el darrer dia. Es molt dificil fer 11 de 11 i té un gran mèrit. Podem discutir si es un format de lliga més o menys bó (per mi no ho és), però es indiscutible que la pressió de setmana a setmana d'haver de guanyar perque tens al teu perseguidor al clatell es molt meritori.

També han tingut la sort de que cap jugador perdés per temps de manera imcomprensible en matxos decisius i que també cap jugador a la primera jornada de la lliga els hi digués que aquella sería l'ùltima partida de jugaría sense cap tipus d'explicació sensata i coherent. I també que cap jugador després de perdre una partida important el que fa inmediatament a l'aixecar-se de la cadira es preguntar que ha fet el Barça. I si tot aixó ho barrejem en un sol jugador encara resulta més greu.

Dit aixó només tinc que expressar el meu agraïment a tots als jugadors de l'Escola perque han fet un gran paper sobre el tauler. Desde el Cristian Bauer (nou d'aquest any i que per aquest fet alguna novatada en forma de derrota sempre es paga) fins al Max Orteu han estat tots molt brillants amb uns altissims porcentatges de puntuació.

I per mi al que és més important es que son un grup humà increible que per si alguna cosa destaca es per la seva sencillesa i gran profesionalitat.

Agraïr amb en Jordi Sardà - director de l'Escola - els tràmits efectuats per aconseguir la nostre seu com a local al Restaurant Bellavista. Un espai espectacular. I per les seves anades i vingudes amb el trasllat de jugadors dissabte a dissabte cuan ens tocava com a visitant.

Ens queda la Copa Catalana que com sempre anirem a per totes i càs de guanyarla (cosa sempre molt complicada) acavarem la temporada amb un notable. I per aixó vam anar a fer un bon tiberi a "La Taberna del Cura" ahir dissabte dia 14 un cop acabat al campionat.

Dada important per reflexionar: tant que parlem i es parla dels escolars que pertanyen a diversos clubs, que si la cantera, etc. etc. ahir en el Hotel SB(seu de la darrera ronda) era una bona excusa perque tots aquests nens i nenes anessin a veure als seus idols del club. Total: 1 sola nena de 9 anys i de qui?? De l'Escola d'Escacs de Barcelona. Un parell més n'hi havíen però bastant més grans.

Felicitar a la Federació Catalana d'Escacs per l'organització d'aquesta ronda però hem reservo alguna que un altre r.abel.ió per el programa 8x8 perque crec que hi han coses a millorar

Y com diu l'Ana Matnadze: "siempre nos quedará Linares".

Parlan del Campionat d'Espanya ja puc anunciar que al mes d'Agost a Linares pel campionat d'Espanya de Divisió d'Honor comptarem amb l'ajut del G.M. hungarés d'origen serbi Peter Leko (ex top-ten)

Res més. Ens retrovarem després del diumenge dia 22.4.18 Final de la Copa Catalana.

ABEL SEGURA - President de l'Escola d'Escacs de Barcelona -