Escola d'Escacs de Barcelona Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

ASSEMBLEA ANUAL DE LA F.E.D.A. A MADRID (3.6.18)

Data: 07/06/2018

Com sempre i ja van tres de seguides que hi assisteixo com assambleista juntament amb el Manel Arellano, tot aprovat per unanimitat. Tema que surtía per votar: cap abstenció cap NO i tot SÍ. Encara recordo el número: 67 SI - 0 NO - 0 ABSTENCIONS. Només al principi una abstenció. Igualet igualet que a les Assemblees de la Federació Catalana.

Si no arriva a ser pel President de la Federació Catalana Pepo VIÑAS i jo mateix que potser amb temps som els que vam intervenir més, crec que no feia falta anar. Ens ho envien tot per correu donem el O.K. i fin. Es clar que aixó un any val, dos anys extrany, però ja tres anys que tot va igual, doncs home només em queda que felicitar a la junta de la FEDA perque ho fan molt bé i tothom sembla ser que està molt content anb la seva gestió.

La clau com em va dir desprès en Ramón Padullés es que s'anticipen en molts temes. O sigui que els dubtes que pots tenir ja et venen resolts amb les seves intervencions.

Felicitats a la Fundació del R.Madrid per portar a terme el torneig "JAQUE AL ALZHEIMER" a la ciutat esportiva del club que es farà els dies 30 de Juny- 1 de Juliol. El Barça sempre arriva tard si es que hi vol arrivar i sino tenim un problema.

Desprès al Mesón Segoviano. I d'aqui no fa falta explicar rés. Amb les fotos queda dit tot.

I cap a casa amb l'AVE de les 18,30 hores.

ABEL SEGURA - President de l'Escola d'Escacs de Barcelona -