Escola d'Escacs de Barcelona Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

IMPORTANT I MOLT PROFITOSA 7A JORNADA DE LA LLIGA CATALANA DELS NOSTRES 3 EQUIPS

Data: 04/03/2019

L'equip A aconsegueix acabar líder la fase regular i afrontarà el Play-Off com a primer de grup. Una meritòria victòria contra el, fins ahir líder, el Barberà per 7,5 a 2,5, amb una única derrota, 3 taules i 6 partides guanyades.

L'Equip B es jugava el lideratge contra e Pallejà en un enfrontament realment apassionant i dels que fan afició. Partides molt igualades i treballades fins el final...... i ho hem aconseguit !!!! Victòria per la mínima, per un ajustat 5 a 3.

La setmana que ve juguem la nostre última ronda perquè la darrera jornada descansem. Ens toca anar a casa del Passió (3r classificat) a certificar l'ascens i el campionat. Serà una altre enfrontament molt complicat.

L'Equip C Segueix en molt bon camí i fent bona feina. Amb el debut de futurs cracks i fent gaudir als socis de tota la vida. Aquesta jornada hem patit una contundent derrota per 0 a 4, però s'ha lluitat i competit bé a tots 4 taulells. La setmana que ve cap a Gavà a seguir sumant experiència i victòries treballades.