Escola d'Escacs de Barcelona Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

BON CAP DE SETMANA PELS DOS EQUIPS DE L'ESCOLA.( 26 i 27 de Gener 2013 )

Data: 28/01/2013

ESCOLA D'ESCACS DE BARCELONA 5'5  -  MONTCADA 4'5

ESCOLA D'ESCACS DE BARCELONA "B"  7'5  -  TRES PEONS "C"  2'5


Moltes cosas a comentar en aquest cap de setmana intens. Anirem per ordre:

El resultat era de 4'5 a 4'5 i faltava la partida del Gual. Aquest jugador està vivint una segona joventud perque està jugant de fàbula desde fa ja molt temps. Sempre destaco a ell perque es dels últims en acabar i les seves partides son les que veu tothom i ahir va protagonitzar un final espectacular. Un espectador assistent al matx va aplaudir quan va acabar.

Al final de la crònica hi ha l'enllaç on es veu la partida fins pocs moviments abans del desenllaç.

La retransmissió per internet va ser perfecte a càrrec d'Albert Reginaldo que juntament amb el seu pare en Pere vam passar una bona tarda. El dissabte que ve anem a Sabadell, haviam que passa.

La nota negativa va estar a la partida de Orelvis Pérez - Viktor Moskalenko. L'acte que s'enviarà a la Federació hi han les observacions pertinents. Jo concretament vaig veure un bon troç del final i crec que ens merexíem per part del delegat i president del Montcada unes disculpes, però es clar que en aquests casos ells tenen una versió justificada de l'actuació del seu jugador. Una cosa son actituds devant del tauler- no vaig veure rés de particular - i l'altre molt diferent insults i es aquí on es passa del límit permés i aixó no es correcte.

De l'equip B destacar l'alineació del jugador del Tres Peons - Emili Tardío - bon amic de l'Escola però que com sempre va montar el seu show particular de bon rotllo. No ha canviat.

Amb quedo amb el seu anàlisi del joc d'en Max: Diu que li recorda al Marc Narciso quan tenía l'edat d'ell (Max). Millor elogi impossible.

També vaig gaudir de la presència de la Cristina Bosch, amiga particular i també bona amiga de l'Escola.

En definitiva un bon cap de setmana.

Enllaç partida Gual- Vidarte:  http://youtu.be/gNgjxRhvbcI


No vull oblidar l'interés mostrat pels responsables del B,14 i com a cap visible Patrícia per totes les facilitats donades per dur a terme el campionat en aquest espai tant ben acondicionat com a equip local.

ABEL SEGURA.