Escola d'Escacs de Barcelona Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

TIBURÓN LÓPEZ NO HA BRILLAT A LES FESTES DE LES ESCOLES LA PALMERA I BACH DE RODA ( 15-6-13 )

Data: 17/06/2013

 

Una aclaració: no ha brillat perque no l'han deixat. Pocs alumnes han assistit a les festes de les dues escoles: d'un total de 24 han jugat 13.

Aquest és el cavall de batalla que vinc mantenint amb les Ampas de les escoles desde fa anys però no hi ha manera. La festa d'escacs mereix un punt i a part, no pot estar barrejada amb totes les altres activitats no perque hagi de tenir menció especial, ni molt menys, sino perque mereix un tipus d'organització més específic.

Aquestes festes d'estiu o de fi de curs son festes d'aire lliure, son festes d'anar d'aquí cap allà, lo cual en sembla perfecte perque ha de ser així, però si us plau no hi posem els escacs pel mig perque queden molt deslluïts.

Estem parlan d'un dissabte per la tarda d'estiu. Si un professor sacrifica aquest temps ha de ser per alguna cosa més que fer cuatre partidetes al patí de l'escola on l'espai on ens posen es a prop d'uns nens jugan a futbol i la pilota circulant per sota les taules on juguen a escacs.

Que no s'en malinterpreti: L'organització d'aquestes festes en sembla molt positiu, peró si us plau no hi posem els escacs perque de no servir, no serveix ni per atraure a curiosos.

Propostes: un matx amb una escola convidada, però EN COMPTE, els alumnes de l'escola de la festa s'han de comprometre a assistir, sobretot els pares han de concenciar als fills de que si volen participar en el campionat d'escacs durant una hora u hora i mitja no podràn fer cap altre més activitat, i sobretot repartir premis per a tothom.

Aixó o deixar-ho estar.


ABEL SEGURA.