Escola d'Escacs de Barcelona Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Diada Esportiva A L'ESCOLA DOMINIQUES DE L'ENSENYAMENT (31.5.14)

Data: 13/06/2014

El passat dissabte 31 de maig, com un acte més de la Diada de l’Esport de l’escola Dominiques de l’Ensenyament, entre les 11h i les 13h aproximadament va tenir lloc al claustre de l’escola una sessió de partides simultànies d’escacs on varen participar alumnes, pares, mares i algun avi d’un alumne de l’escola. En algunes partides en acabar-se i quedar lliure el tauler hi havia persones que jugaven partides amistoses, apart que diferents persones anaven passant i veient la llarga filera de partides que es jugaven alhora.

Finalment de 26 partides hi va haver dues taules i a la resta es va imposar el jugador de blanques, en Carles Costas, pare d’una alumna d’escacs de l’escola. Tots els participants veren tenir una medalla de record i els dos que varen fer taules (un pare i un alumne d’escacs d’ESO) varen ser premiats amb un trofeu.

Unes setmanes abans, en la Diada de la família, també hi va haver força participació de partides amistoses en 10 taulers amb rellotge, on molts gent fins i tot feia cua per a tenir taula lliure per a jugar (el ús del rellotge no era obligatori, però era un al·licient per a algunes persones que no havien jugat mai amb rellotge d’escacs).