Escola d'Escacs de Barcelona Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

L'ESCOLA D'ESCACS DE BARCELONA ES CLASSIFICA 7è AL CAMPIONAT D'ESPANYA PER EQUIPS DE DIVISIÓ D'HONOR A LINARES 2015 I BAIXA A 1ª DIVISIÓ.

Data: 24/08/2015

1) Potser la paraula més adient del que va passar es: ridícul. De la mateixa manera que quan es fan las coses bé tant de l'equip, escola, socis, nens/es les plasmo en aquesta web, quan es fan o surten malament també s'han de transmetre per ser justos amb tothom. Uns cuans condicionants mal portats abans i durant el torneig van ser determinants en el resultat final.

2) Peró en tot el tema hi han dues excepcions: ALEKSANDR RAKHMANOV i AMALIA ARANAZ ( 1er i 6è taulers ). Dos jugadors excepcionals que desde aquestes línies els hi dono el meu recolzament i enhorabona pel seu comportament en tots els aspectes de la nostre estada a Linares. Lluitadors amb ganes i fam de guanyar. Només hi ha que veure les estadístiques: ells dos junts van fer 7 punts i la resta que en son cuatre 6 punts. I els dos jugant sempre amb rivals de bastant més ELO que ells.

3) Com es nota a faltar amb en Cristhian Cruz ¡¡¡¡. L'any passat erem per darrera pitjor equip de força escaquística però crec que amb més ilusió que el d'aquest any a excepció feta com he dit abans de l'Amalia.

4) Alguna disculpa per part d'algún jugador no hagués estat de més.

5) He parlat amb cadascún dels jugadors protagonistes i hem intercanviat la visió de com ha anat el desenllaç del campionat. Conclusions i decisions finals diverses, peró entessos que es del que es tractava.

ABEL SEGURA - President de l'Escola d'Escacs de Barcelona -