Escola d'Escacs de Barcelona Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

PROGRAMA NÚMERO 15 DEL 8X8 A RÀDIO KANAL BARCELONA.

Data: 11/01/2019

Amb l'estudi més ple que mai i farcit de molts temes hem fet aquest 15è programa. Dirigit i presentat per Abel Segura i amb els col·laboradors habituals, Manel Arellano, David Vigo, Jordi Abad i Jaume Anguera.

Avui amb la presència especial de Patricia Barrio, Master Practitioner en PNL, especialista en gestió de les emocions, promotora del "acompañamiento a personas con el Metornig Emocional". També hem gaudit de la presència a l'estudi de Manolo Navarro, Àrbitre Internacional i Mestre Català d'Escacs (al·ludit per uns comentaris en programes anteriors que ha volgut donar la seva versió al respecte). Acabarem amb una entrevista telefònica amb el gran Luís Fernando Siles "Luisón", Mestre Fide, Monitor i entrenador de la Federació Espanyola, Director de la revista Capakhine i brillant en les seves retransmissions i vídeos en el portal Chess.com.

Avui també hem regalat 6 entrades per anar a veure l'obra de teatre "El Puto Peón Negro (y cojo)", les entrades han sigut pels més ràpids en trucar-nos.

En aquest enllaç podreu veure tot el programa:

https://www.facebook.com/radiokanalbarcelona/videos/290148791687201/