Escola d'Escacs de Barcelona Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

CAMPIONS COPA CATALANA 2019

Data: 10/05/2019

Aquest passat diumenge, dia 5 de maig, s'ha jugat la final de la Copa Catalana 2019. El nostre equip A hi participava en la categoria absoluta (Divisió d'Honor) i ha quedat CAMPIÓ ....... i ja en van 6, 6 COPES CATALANES !!! posant-nos per davant del rànking i sent l'Escola d'Escacs de Barcelona el club que més en té.

Després d'un matí complicat i d'una derrota contra el gran rival, la Societat Coral Colon de Sabadell Chessy, els nostre jugadors es van refer i van jugar unes partides de tarda espectaculars, aconseguint guanyar les dues últimes rondes per 4-0 i donant-li la volta a la classificació. Finalment aconseguíem imposar-nos per 28 a 27,5 punts.

La gran qualitat, la bona feina i el compromís amb l'ESCOLA demostrat pels nostres jugadors ha tornat a fer-ho possible. Fernando Peralta (7 punts de 9 possibles), Hipolito Asis (7 punts de 9 possibles), Viktor Moskalenko (7,5 punts de 9 possibles) i Ana Matnadze (6,5 punts de 9 possibles). Felicitats a tots 4, gran competició !!!!!

En aquest enllaç podreu veure tots els resultats i els detalls de la Copa -

http://chess-results.com/tnr437319.aspx?lan=2&art=46&turdet=YES

Pel que fa a la seu del torneig, s'ha jugat a la Granja / Masia Mas Bes, en un entorn rural que d'entrada generava certes reticències a molts clubs. Situat a la bonica població de Salitja a Vilobí d'Onyar (Girona), ha resultat ser molt maco i el tracta rebut per la gent de la Granja excel·lent. La nota més negativa de la jornada seria per la sala de joc que era massa petita i no permetia gaudir de veure les partides. Entre files no s'hi cabia i amb moltes dificultats podies seguir les partides més properes a les parets de la sala. Podem estar o no d'acord en la importància de no centralitzar la Final i no fer-la sempre a Barcelona, però si que creiem important cuidar als autèntic protagonistes de la jornada, els jugadors, cal que ells estiguin còmodes i l'espai sigui ampli, tant pel joc com perquè els delegats o afició puguem gaudir de veure jugar el nostre equip. Estem segurs que a Girona hi ha sales de joc més grans i espaioses per poder celebrar una final tant important com aquesta.

LA DIRECCIÓ DE L'ESCOLA